Webshop

VijverUniek is géén winkel, heeft géén winkelruimte/showroom of voorraden. Voor het aanleggen of het vervangen van onderdelen bij onderhoud kunnen wij wel de benodigde materialen voor u bestellen.

Vooraf bespreken we wat nodig is, wat de kosten gaan worden en gaan daarna pas over tot bestellen. Door deze werkwijze kunnen wij de kosten voor nieuw aan te schaffen materialen laag houden omdat we u geen overheadkosten in rekening hoeven te brengen.

Zijn we eenmaal aan het werk bij u dan leveren we natuurlijk alle vijverbenodigdheden gewoon nieuw en met de garantievoorwaarden van de producent zoals overeengekomen.

De bestelde materialen worden doorgaans geleverd binnen 5 werkdagen, daarna installeren wij het te plaatsen of te vervangen onderdeel zodat u nergens naar om hoeft te kijken.

Wellicht starten we binnenkort met het (online) verkopen van vijvermaterialen en/of vervangingsonderdelen, wij houden u op de hoogte !

Zondagochtend om 8.00 uur bellen voor bijvoorbeeld een UV-C lamp vervangingsrubber of een nieuwe pomp heeft helaas weinig nut, wij kunnen u daar (nog) niet mee helpen …

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
YouTube