Onderhoud vijver

Onderhoud vijver.

Zoals voor alles is ook onderhoud van uw vijver nodig.
Er vallen bladeren in, plantenfilters die in de herfst afsterven, sliblagen die zich gevormd hebben tijdens de zomermaanden etc, etc.
Ondanks filters gaat ook uw vijver zichzelf op een gegeven moment vervuilen en zal er onderhoud gepleegd moeten worden om de juiste waterwaarden te kunnen blijven garanderen, zodat uw vijverbewoners gezond blijven.

VijverUniek onderhoudOnderhoud van uw filter is ook een terugkerend iets.
Zonder onderhoud zullen uw waterwaarden drastisch dalen.
Bij VijverUniek weten wij dat onderhoud geen prettige aanlegenheid is en altijd op de meest onmogelijke tijden moet gebeuren.
Daarom kunnen wij ook het onderhoud aan uw filter voor u doen.
Hierbij valt te denken aan het schoonmaken van borstels, het spoelen van een UltraBead of het reinigen van een meerkamer filter.
Welk filter u ook heeft staan, dankzij onze ervaring weten wij hoe het gespoeld/schoongemaakt moet worden en doen dit graag voor u.

Bij een meerkamer filter gevuld met bijvoorbeeld Japanse matten moet u nooit de matten schoon spuiten, u spuit dan uw complete bacteriecultuur richting het riool !

Indien u voor dit hoognodige onderhoud geen tijd heeft of om welke andere reden dan ook het onderhoud aan uw vijver uit handen wilt geven, zijn wij graag bereid dit voor u te doen; een vijver schoonmaken, een bodem schoonzuigen, een filter spoelen, het plantenfilter snoeien, etc. U noemt het maar, al dit soort zaken kunnen wij voor u uitvoeren.

Het onderhouden van vijvers en filtersystemen en de waterwaardes op peil houden gedurende het gehele jaar is enorm belangrijk en die “zorgen” nemen we u graag uit handen.

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
YouTube