Vijverfoto’s

Vijverfoto’s van reeds gerealiseerde projecten door VijverUniek

Hieronder treft u een aantal foto voorbeelden van reeds gerealiseerde projecten door ons. Wellicht brengt het u op idee├źn voor uw eigen nieuw aan te leggen of bestaande vijver.

Voor vragen, opmerkingen of het aanvragen van informatie; contactformulier

Deze pagina bestaat voornamelijk uit foto’s van: nieuw aan te leggen vijvers, renovatie van bestaande vijvers, toevoegen van bijvoorbeeld een waterval of een beekloop bij bestaande vijvers, onderhoud van vijvers en/of filtersystemen, installeren van filters, UV-C lampen of bijvoorbeeld pompen, etc.

Slideshow diverse projecten

Slideshow VijverUniek

Foto’s van diverse projecten achter elkaar in een slideshow.

 

 

 

 

Aanleg vijver Barneveld

Vijverfoto's Vijver Barneveld

Aanleggen goudvissen vijver in Barneveld. Uitzetten – uitgraven – afgegraven grond afvoeren – beschermdoek leggen – folie leggen – vullen – randafwerking met lava blokken – elektra omleggen – filter + UV-C lamp weggewerkt en uitstroom/retour via waterton – beplanting/drijfeilanden en een krokodil.

Ultimate Responsive Image Slider Plugin Powered By Weblizar

 

Onderhoud vijver Blaricum

Onderhoud koi vijver

Onderhoud koi vijver in Blaricum. Koi vijver ruim 20m3. Voorfilter: zeef en van daaruit door naar een beadfilter en retour door een meerkamerfilter. Onderhoud vijver: bodem slib/bladeren verwijderen en zeef + filters spoelen.

Ultimate Responsive Image Slider Plugin Powered By Weblizar

 

Filter vervangen Nijkerk

Nieuwe meerkamerfilterFilter vervangen in Nijkerk. Het oude filter liet een blauw/grijze waas achter in het vijverwater waar niet doorheen te kijken was. Oude filter vervangen door een nieuw meerkamerfilter met al vrij snel zichtbaar resultaat. Na 7 dagen filteren een heldere vijver en de vissen weer zichtbaar. Het verschil is goed te zien op de vijverfoto’s.

Ultimate Responsive Image Slider Plugin Powered By Weblizar

 

Reconstructie goudvissen vijver Amersfoort

Oude vijver Amersfoort

Een bestaande vijver boven het maaiveld en opgebouwd met te dunne houten platen. Waterdruk bij volle vijver te hoog waardoor op de lange zijde de wand bol begon te staan. Opnieuw opgebouwd met hardhouten balken en afgewerkt met betonblokken. Perfecte goudvissen vijver voor een kleine tuin in de stad.

Ultimate Responsive Image Slider Plugin Powered By Weblizar

 

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
YouTube