Linkpartners

Hooglands Groen Tuinenhttp://hooglandsgroen.nl/ Ben je op zoek naar een eigentijds en uniek tuinontwerp voor de voortuin of de achtertuin? Heeft de kantoortuin een nieuwe uitstraling nodig? Moet de beplanting in de border vernieuwd worden en ben je op zoek naar iemand die écht verstand heeft van planten? Groeit de tuin je boven het hoofd en heb je hulp nodig bij het tuinonderhoud? Hooglands groen doet het allemaal!

 

Aquaforte http://www.aqua-forte.nl/home.aspx Betrouwbare en professionele producten voor de aanleg en het onderhoud van vijvers en zwembaden. AquaForte heeft een eigen filter- en pompenlijn met gerenommeerde producten als de UltraBead Beadfilter, de UltraSieve voorfilter en de AquaForte vijverpompen.

 

Geotophttp://www.geotop.nl  #waterdicht vertrouwen

EPDM rubberfolies | (zwem)vijvers | waterbassins | mestbassins | mestopslag | 3-D op maat | eb en vloedbakken | specials met EPDM

 

 

Vimebehttp://www.vimebe.nl Stichting “Vissen met beperking” wil mensen met een beperking en/of een chronische aandoening stimuleren actief deel te nemen aan de maatschappij. Dit verhoogt het gevoel van welzijn en zelfvertrouwen. We richten ons in het bijzonder op de hengelsport omdat dit rust geeft en een goede therapie is.

 

TMC UV-C lampenhttp://www.tropicalmarinecentre.co.uk/en/index.aspx TMC. Professionele UV-C lampen geschikt voor vijvers. Montage: filter of aan de muur (met de bijgeleverde montagebeugels).
Snel en gemakkelijk te onderhouden – vervangings UV-lampen en onderdelen direct beschikbaar. Geleverd met universele slangtule voor flexibele leidingen die oplichten om aan te tonen dat de UV lamp werkt.

 

Pondlibraryhttp://www.pondlibrary.com/ Informatieve website voor zo’n beetje alle vragen & antwoorden op het gebied van vijvers en vijverbewoners. In 2015 bestaat de site inmiddels alweer 20 jaar !

 

 

Nishikigoi Vereniging Nederlandhttp://www.nvn-koi.nl Website van de Nishikigoi Vereniging Nederland (NVN Koi) waar veel informatie te vinden is over koi, achtergronden, het houden van koi etc. De vereniging brengt 6 keer paar een magazine uit en organiseert de jaarlijkse Holland Koi Show, welke gehouden wordt in de Kasteeltuinen in Arcen.

 

Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
YouTube